top of page

הורות מאוחרת

הורות מאוחרת ומשותפת שמתחשבת בטובת הילד

עם הורות משותפת טובת הילד מעל הכל.

אין גיל מדויק שהוא הגיל האידיאלי להביא ילדים לעולם. יש אנשים שהם "צעירים מדי" על הנייר, אך הם הורים מדהימים וטובים, ומנגד, הורים בגיל האידיאלי על פי מה שמכתיבה החברה, שהם הורים פחות איכותיים. לא הרבה אנשים מדברים על מה קורה בגילאים המאוחרים יותר, ומה הם היתרונות והחסרונות של הורות מאוחרת מבחינת ההורים מצד אחד, וכמו כן כיצד מקיימים מסגרת הורות משותפת לטובת הילד.

הורות מאוחרת היא יותר ויותר נפוצה כיום, במיוחד בעידן בו יש הרבה מאוד משפחות חדשות. נשים רבות משקיעות את חייהן בקריירה ומגיעות להחלטה כי הן רוצות ילד בגילאים שנחשבים מעט מאוחרים, בדרך כלל בסוף שנות ה-30, או במהלך שנות ה-40. אותן נשים לא צריכות להרגיש רע, ובהחלט יש להן עם מי להזדהות, הן רק צריכות להיות מוכנות לתהליך.

אישה שנכנסת להריון בגיל מאוחר נמצאת בקבוצת סיכון גבוהה יותר, ולכן צריכה לעבור תהליך ליווי צמוד יותר. ההורות עצמה היא מעט שונה גם כן, מכיוון שמרבית ההורים איתם יש אינטראקציה הם צעירים יותר, אם כי אפשר להגיד כי הורים מבוגרים מגיעים לעולם הזה עם הרבה יותר ניסיון, מה שמעניק להם יתרון.

 

הורות משותפת לטובת הילד

הורות משותפת לטובת הילד מאפשרת לאנשים להביא ילד לעולם עם אדם נוסף, מבלי צורך לקיים קשר זוגי. זה יכול להיות עם אדם אחר מקהילת הלהט"ב שמעוניין גם הוא, או עם אדם שאינו מקהילת הלהט"ב. הדבר החשוב ביותר בנושא הורות משותפת טובת הילד היא האפשרות לגדל אותו בצורה טובה ואידיאלית עבורו.

 

הורות משותפת היא אפשרות ריאלית עבורכם ואתם תוהים איך ניתן להוציא זאת לפועל? אורו – הורות משותפת, היא הכתובת הנכונה להיעזר בשירותיה. לקבלת מידע אודות המרכז, לחצו כאן או צרו קשר טלפוני ישירות דרך האתר. 

אם התעניינתם בהורות מאוחרת, אולי יעניין אתכם גם: הסכם הורות משותפת | גישור להורות משותפת | הורות משותפת לגייז

bottom of page